Prøv vores Båd Menu til en nem måde at have gæster på
Alt er anrettet og klar til at sætte på bordet.
Dagens fangst: f.eks. kulmule eller torsk bagt i krydderurteemulsion og timianbagte daddeltomater med fennikelkrøl, pimentcreme eller “skaldyrssalat” med dild og citruscreme
Varmrøget/ koldrøget laks med citrus- dildcreme, små salater, radise og purløg
Rosastegt kalveculotte med drys af mandelpesto og mozzarella på ovnbagt rodfrugt grønt i daddelvinaigrette
Lille Krondyr – eller Oksetimbale på økologisk rød spidskålsalat, perlebyg med æble og syltede bolsjebeder i hindbærvinaigrette med citrusolie og ristede kerner.
Sprængt kalvespidsbryst på Kartoffelsalat vendt i persillesennepscreme med rødløg
Dagens Vegetar ”haps”med f.eks. kikærter- quinoa, spices, urtecreme og syltet mini peber
eller
To delikate oste”hapsere” : F.eks Vesterhavsost og Trøffelcheddar med oliven og kvæde
Søde Drømme 3 Slags mini kager: Lad jer overraske
Trifli med æble/ rabarber– kardemomme – chokolade – eller stikkelsbær/havtorn
Kr. 395,00 per couvert ved minimum 10 personer
Tilkøb : Hjemmebagt flutes kr. 30,00 eller grovbrød kr. 35 Rækker til ca. 8 pers.
: Hjemmelavet mandelpesto kr. 35,00 rækker til 6 – 8 pers.
kr.395,00
Vil du selv hente maden, eller skal vi levere den til dig?
Når du har bestilt din mad hos Food by Heart kan du vælge selv at komme og hente den hos os på Hotel Villa Brinkly, Strandvejen 258 i Snekkersten. Maden vil være klar og færdiganrettet på fade fra os, som du selv sørger for at levere retur en af de kommende dage.
Vi kan også levere din mad, og kan efterfølgende hente fade, service etc. Kontakt os for at høre nærmere omkring den mulighed.
CVR: 26165024 – Spar Nord –
REG.9056
Konto: 1580365279 – IBAN: DK5490561580365287 – SWIFT: SPNODK22
Food by Heart deler køkken med Hotel Villa Brinkly. Se vores kontrolrapport her: