Tapas

Prøv vores Båd Menu til en nem måde at have gæster på
Alt er anrettet og klar til at sætte på bordet.

Dagens fangst: f.eks. kulmule eller torsk bagt i krydderurteemulsion og timianbagte daddeltomater med fennikelkrøl, pimentcreme eller “skaldyrssalat” med dild og citruscreme

Varmrøget/ koldrøget laks med citrus- dildcreme, små salater, radise og purløg

Rosastegt  kalveculotte med drys af mandelpesto og mozzarella på ovnbagt rodfrugt grønt i daddelvinaigrette

Lille Krondyr – eller Oksetimbale på  økologisk rød spidskålsalat, perlebyg med æble og syltede bolsjebeder i hindbærvinaigrette med citrusolie og ristede kerner.

Sprængt kalvespidsbryst  på Kartoffelsalat vendt i persillesennepscreme med rødløg

Dagens Vegetar ”haps”med f.eks. kikærter- quinoa, spices, urtecreme og syltet mini peber
eller
To delikate oste”hapsere” : F.eks Vesterhavsost og Trøffelcheddar med oliven og kvæde

Søde Drømme 3 Slags mini kager: Lad jer overraske

                       Trifli med æble/ rabarber– kardemomme – chokolade – eller stikkelsbær/havtorn

                                       Kr. 395,00 per couvert ved minimum 10 personer

Tilkøb : Hjemmebagt flutes kr. 30,00 eller grovbrød kr. 35 Rækker til ca. 8 pers.

           : Hjemmelavet mandelpesto kr. 35,00 rækker til 6 – 8 pers.

kr.395,00