Handelsbetingelser

Bestilling og bekræftelse

Minimumsbestilling
Vi har en minimumsbestilling fra 10 kuverter på vores Skotterup Planke. Se minimumsbestilling under de andre menuer, receptioner, tapas.

Bestilling
Vi anbefaler at du bestiller maden via hjemmesiden men du kan også bestille via telefon på 50 88 88 01. Vi anbefaler, at du bestiller maden i god tid – men vi er også fleksible og kan håndtere ordrer, som kommer frem til 2 dage før arrangementet, dog med forbehold for at køkkenet er lukket for flere bestillinger. Er der mindre end 3 dage til den ønskede leveringsdato, skal du kontakte os på 50 88 88 01 for at afgive din ordre. Når du bestiller med mindre end 8 dage til levering, er din ordre bindende.

Ordrebekræftelse
Indenfor få timer efter onlinebestillingen modtager du en foreløbig ordrebekræftelse på e-mail og inden for to hverdage skal du modtage din endelige ordrebekræftelse pr. mail. Har du ikke modtaget din endelige ordrebekræftelse bedes du kontakte os på 50 88 88 01.
Vælger du at bestille over telefonen, sender vi bekræftelsen på e-mail.

Service og emballage retur
Returemballage og det lånte service skal rengøres. Vi afhenter gerne på et aftalt sted, hvis du ønsker det. Som udgangspunkt vil vi hente det rengjorte service efter aftale og så hurtigt som muligt. Vi påtager os gerne rengøring af emballage og service, hvis det aftales. Prisen er i så fald 10 kr. pr. person, dog minimum 250 kr.
Returemballage kan også efter aftale afleveres direkte til køkkenet. Aftale om aflevering/afhentning af service skal træffes før dit arrangement.

Ved manglende fade eller porcelæn faktureres det med vores kostpris.

Ituslået service
Ved ituslået service pålægges fakturaen vores kostpris på det ødelagte.

Betaling

Food by Heart modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB og Mobilepay.

Food by Heart bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Alle beløb er i DKK. Danske Kroner og er incl. moms.

Betalingen af maden skal ske 8 dage før leveringen. På ordrebekræftelsen vil den nøjagtige dato for indbetalingen fremgå. Er der mindre end 8 dage til leveringsdatoen, når du bestiller, skal indbetalingen ske hurtigst muligt, dog senest 2 dage før levering. Det er vigtigt, at du husker at oplyse ordrenummer.

Du kan også vælge at betale med dankort ved bestilling online. Beløbet vil blive trukket på dit dankort 8 dage før din ønskede leveringsdato.

Du kan vælge at oprette din ordre som virksomhed, og du vil få tilsendt en faktura.

Du kan også bruge EAN nr. hos Food by Heart.

Ved manglende betaling af faktura bliver der pålagt et gebyr på 100,00 kr på rykker 2, efterfølgende vil der beregnes 2 % i rente pr. måned.

 

Fortrolighedspolitik
Food by Heart forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.

Rådgivning og åbningstider

Vores ordre telefon har åbent mandag til fredag fra kl. 9.00 til kl. 15.00. Uden for åbningstiden, hvis der skulle opstå problemer vedr. levering eller lign. se under kontakt for detaljer.

Ændring af ordre

Ændring af bestilling/fortrydelsesret: Du kan naturligvis frit ændre i den bestilte menu og antal kuverter helt frem til 8 dage før dit arrangement. Men du kan altid opdatere med op til 10 kuverter indtil 2 dage før. For at ændre din ordre skal du kontakte os på tlf. 50 88 88 01.
Fortryder du inden for de sidste 8 dage op til dit arrangement, refunderes 50 % af prisen.

Reklamation og fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret på madvarer. Skulle der være noget ved din bestilling, som ikke lever op til dine forventninger, bedes du kontakte os den første kommende hverdag på telefon 50 88 88 01.

Adresse og bankoplysninger

Food by Heart ApS
Strandvejen 258
3070 Snekkersten

CVR: 26165024

Nykredit Bank: 5494-0916162

Iban: DK385494000916162

Swift: NYKBDKKK