Food By Heart ApS

Mad med sjæl
hver gang

Food by Heart er specialister i
Receptioner Tapasmenuer
Vegetarmenuer
Store events
Sund mad

Spørgsmål og svar

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål som vi får, og finder du ikke svaret her, kan du skrive til os på info@foodbyheart.dk.

Ja, vi har en minimums-bestilling på 50 kuverter til Receptioner og 25 kuverter når det gælder Buffeter. Rettelser til din bestilling, skal senest være 8 hverdage før arrangement. Ved større arrangementer, f.eks 300 personer, er det vigtigt, at vi er i løbende dialog om antallet holder. Det kan justeres undervejs men man kan nedjustere indtil 8 dage før, og opjustere indtil to hverdage før.

Ja du kan altid få personale med til servering og anretning. Timeprisen er kr. 375,- ( kr. 300,00 ex. moms) og minimum er 2 timer inkl. transport..

Vores receptioner og buffeter er oftest anrettet, så det blot skal sættes på buffeten, derfor kræver det sjældent en kok eller en tjener med ud, da maden er så klar, at der blot skal tages film af fadene. Vi anbefaler dog at man har personale til at soignere buffeten.

Ved anden type arrangement, kontakt os venligst pr. telefon.

Ved levering til København koster det kr.400,- ex.moms at få leveret maden, klar til at sætte på bordet. Vi leverer altid i praktiske stabelkasser, så det står stabilt på turen. Ved levering på kortere eller længere afstand, ring for pris af levering.

Afhentning af kasser og service koster kr. 200,- ex.moms. Der er altid mulighed for selv at afhente bestilt mad og derefter returnere det brugte service og kasser – det er helt op til jer.

Ja vi forsøger altid at tilpasse os vores kunders ønsker. Vi er behjælpelige med, at henvise til samarbejdspartnere, med det som vi ikke selv har i huset. Se priser her.

Ja det kan du godt. Vi har et bredt sortiment af vine, øl og vand. Se priser her.

Ja, vi er specialiseret i store arrangementer generelt med tapas, buffeter eller receptioner, ofte med drikkevarer eller andet diverse tilbehør. Vi foretrækker at blive kontaktet for en dialog, for et specifikt sær-arrangement. Du ringer blot på 38105990 eller sender en mail til info@foodbyheart.dk.

Close Menu
×
×

Cart