Bådmenu – Anderledes julebuffet

Prøv vores Båd Menu til en ” Anderledes” Julebuffet. Her får man både en blanding af lækre små anretninger i kombination med delikate salater og tilbehør

 

Nemt at servere til dine gæster, der selv tager sine retter enten fra middagsbordet eller Buffet – Bestil inden den. 1. December og få en ekstra lille kage med, samt hjemmebagt flutes.

 

  • Dagens fangst: f.eks. kulmule eller torsk bagt i krydderurteemulsion og timianbagte daddeltomater med fennikelkrøl, pimentcreme
  • Varmrøget laks med citrus- dildcreme, små salater, radise og purløg
  • Rosastegt kalveculotte med drys af mandelpesto og mozzarella på ovnbagt rodfrugt grønt i daddelvinaigrette
  • Lille Krondyrtimbale bagt med panchetta på økologisk rød spidskålsalat, perlebyg med æble og syltede bolsjebeder i hindbærvinaigrette med citrusolie og ristede kerner.
  • Vegetartimbale med f.eks. kikærter- quinoa, spices, urtecreme og syltet mini peber
  • Sprængt kalvespidsbryst på Kartoffelsalat vendt i persillesennepscreme med rødløg
  • 2 delikate oste”hapsere” : F.eks Vesterhavsost og Trøffelcheddar med oliven og kvæde
  • Søde Drømme 3 Slags mini kager: Lad jer overraske
    Valnød- gulerod- kanel – kardemomme – chokolade – eller stikkelsbær/ havtorn

 

Kr. 395,00 per couvert ved minimum 10 personer

kr.395,00