Bådmenu

Her får man både en blanding af lækre tapasbåde i kombination med delikate salater og tilbehør.

Appetiser: Røget laks med rugsnitte, rygeostcreme, radisse og hampefrø drys

Forretter
Dagens fangst: f.eks. kulmule eller sejfilet bagt i krydderurteemulsion med fennikelkrøl, estragoncreme og tangchips.
”krabbe”salat i citrus dildcreme med vårsalat

Hovedretter
Fyldt kalveroulade med semidried tomat og mozzarella på ovnbagt middelhavsgrønt i daddelvinaigrette.

Kylling bagt i serranoskinke med basilikum, gule minipeber og økologisk rød spidskålsalat, perlebyg med æble og syltede bolsjebeder i nøddedressing.

Vegetartimbale med urtecreme og syltet mini peber
Dagens kartoffel:
1. kartoffelsalat vendt i persillesennepscreme (kold)
eller (Vælg en af dem)
2. Kartoffelpuré med mandelbasilikumsugo (kan varmes)

Søde Drømme Food by heart:
Smag på fire oplevelser:
Rabarber – kardemomme – chokolade – stikkelsbær/ havtorn 🙂

Kr. 350,00 per couvert ved minimum 10 personer

kr.350,00