Her får man både en blanding af lækre tapasbåde i kombination med delikate salater og tilbehør.
Appetiser: Røget laks med rugsnitte, rygeostcreme, radisse og hampefrø drys
Forretter
Dagens fangst: f.eks. kulmule eller sejfilet bagt i krydderurteemulsion med fennikelkrøl, estragoncreme og tangchips.
”krabbe”salat i citrus dildcreme med vårsalat
Hovedretter
Fyldt kalveroulade med semidried tomat og mozzarella på ovnbagt middelhavsgrønt i daddelvinaigrette.
Kylling bagt i serranoskinke med basilikum, gule minipeber og økologisk rød spidskålsalat, perlebyg med æble og syltede bolsjebeder i nøddedressing.
Vegetartimbale med urtecreme og syltet mini peber
Dagens kartoffel:
1. kartoffelsalat vendt i persillesennepscreme (kold)
eller (Vælg en af dem)
2. Kartoffelpuré med mandelbasilikumsugo (kan varmes)
Søde Drømme Food by heart:
Smag på fire oplevelser:
Rabarber – kardemomme – chokolade – stikkelsbær/ havtorn
Kr. 350,00 per couvert ved minimum 10 personer
DKK350,00
Vil du selv hente maden, eller skal vi levere den til dig?
Når du har bestilt din mad hos Food by Heart kan du vælge selv at komme og hente den hos os på Hotel Villa Brinkly, Strandvejen 258 i Snekkersten. Maden vil være klar og færdiganrettet på fade fra os, som du selv sørger for at levere retur en af de kommende dage.
Vi kan også levere din mad, og kan efterfølgende hente fade, service etc. Kontakt os for at høre nærmere omkring den mulighed.
CVR: 26165024 – Nykredit Bank – Konto: 5494-0916162 – IBAN: DK3854940000916162 – SWIFT: NYKBDKKK