Middelhavs tapas

Forslag til 7 Delikate anretninger

Koldrøget laks/Torsk og urtecreme på vårsalat

Limemarineret Kammusling med krydderurter, gurkemejecreme, salade frissé og gaspachourter

Ovnbagt dagens fangst: f.eks. Lange, sprælske rødder i krydderolie og spicy creme med fennikel

Rosa Kalvefiletroulade med butternutsquash, Fetacreme og tomat i Mandelpesto

Nye Kartofler vendt  i persillesennepsemulsion med løvstikke og syltede beder

Spicy Oksetimbale  eller Kyllingesoufflé med spinat, anrettet på Økologisk Spidskålsalat, med æble, hjemmesyltede beder og ristede kerner

2  gode ostehaps i træbåd : F.eks. Trøffelcheddar og Esrom ost  med majs eller rugchips

Kr. 395,-  / mindst 15 pers.

Food by Heart´s mini sweet Dreams: 3 stk.

F.eks. Sarah Bernard og  Mini Mazarin – Profitterol eller kransekage

Kr. 60,- per pers.

Dagens trifli  Kr. 55,- per pers.

Hjemmelavet Fragilité med bær og rabarbercreme, samt sprøde Nøddetuiles

Kr. 85,-

Forslag til appetisere

 Sprøde snacks . Popdums  – Mini Bruchettas med ost og  mandelpesto eller serranoskinke

Kr. 35,- per pers. for 2 slags  kr. 60,- for 4 slags

#

Mini ”Hamburger” med Pulled Pork eller okse

 Kr.  25,- per pers.

kr.395,00