Januar, Februar & Marts – Pechetarian

Pechetarian Menu

Dagens appetiser : f.eks.

Tuncarpaccio marineret i hvid trøffelolie anrettet på Syltet artiskok med parmesan

Anrettet i små træbåde :

Vores Varmtrøgede laks med karrycreme, små salater og spaghettiurter

Skaldyrsalat tilsmagt med dild og citruscreme, drys af lakserogn

Rødspidskålsalat, æble, bolsjebede og ristede kerner i figenbalsamico

Ovnbagt Dagens fisk : f.eks Langebagt med daddeltomat, timian anrettet på pimentcreme med fennikel

Bagte grøntsager i provencekrydderier med små mozzarellaer

Svampe bagt med pesto, Gedeost, rosmarin, semidried tomat

Tomatsalat med feta og oliven i basilikumemulsion

Sorte Rissalat med sprøde urter

Kikærte”Bøf” med sprælske rødder

Kartoffelsalat af nye kartofler i estragon/persillesennepsdressing

Eller

Knuste kartofler tilsmagt med mandler og krydderurter, (kan varmes)

Mini selection af sødt

Mazariner med stikkelsbær -chokodrøm- trifli

 

Pris pr couvert kr. 395,00 v/ Minimum 20 pers.

Inklusiv Hjemmebagte flutes med gurkemeje til forretterne

 

kr.395,00