Pechetarian Menu
Dagens appetiser : f.eks.
Tuncarpaccio marineret i hvid trøffelolie anrettet på Syltet artiskok med parmesan
Anrettet i små træbåde :
Vores Varmtrøgede laks med karrycreme, små salater og spaghettiurter
Skaldyrsalat tilsmagt med dild og citruscreme, drys af lakserogn
Rødspidskålsalat, æble, bolsjebede og ristede kerner i figenbalsamico
Ovnbagt Dagens fisk : f.eks Langebagt med daddeltomat, timian anrettet på pimentcreme med fennikel
Bagte grøntsager i provencekrydderier med små mozzarellaer
Svampe bagt med pesto, Gedeost, rosmarin, semidried tomat
Tomatsalat med feta og oliven i basilikumemulsion
Sorte Rissalat med sprøde urter
Kikærte”Bøf” med sprælske rødder
Kartoffelsalat af nye kartofler i estragon/persillesennepsdressing
Eller
Knuste kartofler tilsmagt med mandler og krydderurter, (kan varmes)
Mini selection af sødt
Mazariner med stikkelsbær -chokodrøm- trifli
Pris pr couvert kr. 395,00 v/ Minimum 20 pers.
Inklusiv Hjemmebagte flutes med gurkemeje til forretterne
kr.395,00
Vil du selv hente maden, eller skal vi levere den til dig?
Når du har bestilt din mad hos Food by Heart kan du vælge selv at komme og hente den hos os på Hotel Villa Brinkly, Strandvejen 258 i Snekkersten. Maden vil være klar og færdiganrettet på fade fra os, som du selv sørger for at levere retur en af de kommende dage.
Vi kan også levere din mad, og kan efterfølgende hente fade, service etc. Kontakt os for at høre nærmere omkring den mulighed.
CVR: 26165024 – Spar Nord –
REG.9056
Konto: 1580365279 – IBAN: DK5490561580365287 – SWIFT: SPNODK22
Food by Heart deler køkken med Hotel Villa Brinkly. Se vores kontrolrapport her: