Oktober, November & December​

  • Ovnbagt Dagens fisk (Torsk, Lange, Sej, Brosme) med timian, skalotteløg og tang i krydderurte-panade, anrettet på perlebyg vendt i citrusolie-vinaigrette med edame-bønner og små salater
  • Lille båd med skaldyrs-salat tilsmagt med dild og purløg
  • Julesalat med “pulled duck” vendt i daddelbalsamico-vinaigrette med lang-peber og syltede havtorn
    Sprængt, saftig nakkekam med syltede beder og hvedekerne-salat
  • Hjemmelavede frikadeller med hjemmesylt
  • Kartoffelssalat med ristede caschewnødder
  • Rød spidskålssalat med æbler/granatæble, hakket grønkål, pomelo og ristede kerner i appelsinolie-vinagrette, drysset med valnødder
  • Kvædetrifli og chokolade-orangemousse med Sharon og mandarin

kr.295,00