Bag om Food by Heart

Hvem er Food by Heart?

VORES firmanavn fortæller allerede en del af historien: “MAD MED HJERTET” – som med rette er vores dna og den røde tråd i alt, hvad vi gør.

FOOD BY HEART – er specialister i Fingerfood-receptioner & Tapas-buffeter. Med mange års erfaring, kan vi bidrage til at gøre jeres event, reception, cocktailparty, studenterfest til en succes. Hos os er der fokus på smagen, æstetikken, samt en fornuftig sammensætning af ingredienser, der klær hinanden.

I DET SUNDE UNIVERS –  har vi i særdeleshed fokus på grøntsagerne og antioxidanterne, som netop nu fylder mere og mere i manges univers.

ØKOLOGISKE RÅVARER – anvender vi i større og større omfang. Vi ønsker med vores valg at bidrage til at skåne klimaet, til at give vores helbred sund næring uden tilsætningsstoffer, især igennem vores grøntsager.

HJERTEVENLIGE – buffeter og receptioner er vi i Food by Heart desuden glade for at lave. Vi har leveret et utal af dem med fokus på stimuli af sanserne og med ønsket om at gøre en forskel, så man smager, dufter, ser, føler på hele sanserepertoiret.

C02- VENLIGE BUFFETER – er i fokus med indkøb af lokale råvarer. Med denne buffet kan I få en totalløsning, hvor råvarerne er købt hos den nærmeste økologiske/ biodynamiske leverandør, hvor den leveres på miljøvenlig og bionedbrydelig materiale: træ, majs, palmeblade. Vi skræddersyer menuer  tilpasset årstiden.

Annette Buch Petersen er chef for Food by Heart Catering. Hun er uddannet tjener og kok på den, i sin tid velrenommerede Århusianske Restaurant, Gammel Åbyhøj. Annettes innovative gen, samt kærlighed til kvalitet og sund mad med smag, skinner igennem som køkkenets røde tråd og med over 30 års erfaring fra både indland og udland. Køkkenet har adresse på Hotel Villa Brinkly i Snekkersten, som Annette og hendes ægtefælle Erik driver sammen. 

Hvorfor Food by Heart?

Vi hedder Food by Heart, fordi vi laver mad med hjertet. Mad, der kan mærkes, nydes og smages. 

Vi elsker at lege med de skønneste råvarer og skabe retter, der vækker følelser: En nysgerrighed på en smag, et smil på læben, en glæde over den enkle skønhed, måske et gammelt minde, der vækkes til live… Mad, der pirrer sanserne med smukke anretninger og delikate smage.

Vi laver ikke bare mad med hjertet, men også mad for hjertet. Mad med masser af sæsonens friskeste urter og grøntsager, med skaldyr, fisk og det skønneste kød. Marineringer og olier gør smagene endnu mere dybe og spændende, så hver enkelt bid kan føles som et måltid i sig selv.

Hos Food by Heart er kærligheden til maden altid i højsædet, og “mad med hjertet” er den røde tråd i hver eneste af vores serveringer.

Økologi og bæredygtighed

Vi har stort fokus på kun at bruge de friskeste råvarer og køber så vidt muligt økologisk eller biodynamisk. Dertil vil vi altid prioritere at bruge lokale råvarer, der er i sæson – ofte grøntsager fra de lokale gårde og fisk og skaldyr fra Øresund, som ligger et stenkast fra vores køkken.

Vi tilbyder også Co2-venlige buffeter, hvor råvarerne er købt hos de nærmeste økologiske eller biodynamiske leverandører, og hvor maden serveres på miljøvenligt og bionedbrydeligt materiale som f.eks.træ, majs, palmeblade.

Se Food by Hearts video

Annette, som står bag Food by Heart, er uddannet tjener og kok på den velrenommerede Restaurant Gammel Åbyhøj. Siden har hun arbejdet i England, Schweiz og Frankrig for endelig at virke i København.

I videoen fortæller Annette fortælle, hvad det betyder for hende at lave “mad med hjertet” 

Play Video