Bag om Food by Heart

Hvem er vi?

Food by Heart er specialister i Fingerfood-receptioner & Tapas-buffeter. Med vores mange års erfaring kan vi bidrage til at gøre jeres event, reception, cocktailparty, studenterfest til en succes.

Hos os er der fokus på smagen, æstetikken, samt en fornuftig sammensætning af ingredienser, der klær hinanden. Vi er innovative og produktudvikler gerne til særlige begivenheder.

Annette Buch Petersen står bag Food by Heart.  Annette er uddannet tjener og kok på den velrenommerede Restaurant Gammel Åbyhøj, der på den tid (1989) blev bestyret af Birthe Sandager og Arne Fusager, som nu driver køkkenskole i Provence.

Siden har hun arbejdet i England, Schweiz og Frankrig for endelig at virke i København. Køkkenet har adresse på Hotel Villa Brinkly i Snekkersten, som Annette og hendes ægtefælle Erik driver sammen.

Hvorfor Food by Heart?

Vi hedder Food by Heart, fordi vi laver mad med hjertet. Mad, der kan mærkes, nydes og smages. 

Vi elsker at lege med de skønneste råvarer og skabe retter, der vækker følelser: En nysgerrighed på en smag, et smil på læben, en glæde over den enkle skønhed, måske et gammelt minde, der vækkes til live… Mad, der pirrer sanserne med smukke anretninger og delikate smage.

Vi laver ikke bare mad med hjertet, men også mad for hjertet. Mad med masser af sæsonens friskeste urter og grøntsager, med skaldyr, fisk og det skønneste kød. Marineringer og olier gør smagene endnu mere dybe og spændende, så hver enkelt bid kan føles som et måltid i sig selv.

Hos Food by Heart er kærligheden til maden altid i højsædet, og “mad med hjertet” er den røde tråd i hver eneste af vores serveringer.

Økologi og bæredygtighed

Vi har stort fokus på kun at bruge de friskeste råvarer og køber så vidt muligt økologisk eller biodynamisk. Dertil vil vi altid prioritere at bruge lokale råvarer, der er i sæson – ofte grøntsager fra de lokale gårde og fisk og skaldyr fra Øresund, som ligger et stenkast fra vores køkken.

Vi tilbyder også Co2-venlige buffeter, hvor råvarerne er købt hos de nærmeste økologiske eller biodynamiske leverandører, og hvor maden serveres på miljøvenligt og bionedbrydeligt materiale som f.eks.træ, majs, palmeblade.

Se Food by Hearts video

Annette, som står bag Food by Heart, er uddannet tjener og kok på den velrenommerede Restaurant Gammel Åbyhøj. Siden har hun arbejdet i England, Schweiz og Frankrig for endelig at virke i København.

I videoen fortæller Annette fortælle, hvad det betyder for hende at lave “mad med hjertet” 

Afspil video

NYHEDSBREV

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked om særlige tilbud, arrangementer og andre gode ting fra Food by Heart