Pechetarian Tapas

Dagens appetiser : f.eks.
Tuncarpaccio marineret i hvid trøffelolie anrettet på Syltet artiskok med parmesan

 

Anrettet i små træbåde :

  • Vores Varmtrøgede laks med karrycreme, små salater og spaghettiurter
  • Skaldyrsalat tilsmagt med dild og citruscreme, drys af lakserogn
  • Rødspidskålsalat, æble, bolsjebede og ristede kerner i figenbalsamico
  • Ovnbagt Dagens fisk : f.eks Langebagt med daddeltomat, timian anrettet på pimentcreme med fennikel
  • Bagte grøntsager i provencekrydderier med små mozzarellaer
  • Svampe bagt med pesto, Gedeost, rosmarin, semidried tomat
  • Tomatsalat med feta og oliven i basilikumemulsion
  • Sorte Rissalat med sprøde urter
  • Kikærte”Bøf” med pimentpeanutcreme
  • Kartoffelsalat af nye kartofler i estragon/persillesennepsdressing Eller knuste kartofler tilsmagt med mandler og krydderurter, (kan varmes)
  • Mini selection af sødt
  • Mazariner med stikkelsbær -chokodrøm- trifli

 

Inklusiv Hjemmebagte flutes med gurkemeje til forretterne

 

Pris pr couvert kr. 395,00 v/ Minimum 20 personer

 

 

kr.375,00