Middelhavs Buffet

Snack

  • Minibruschettas

Forretter

  • Markedets fisk, grillet, anrettet med fennikelpimentrelish
  • Dindeneau tonato; Stegt kalkunbryst skåret i tynde skiver belagt med tundressing
  • Blandede salater med tagliatelli af sprælske rødder, stænkt med balsamico og olivenolie

Hovedret

  • Kalveculotte stegt med rosmarin og citron og drys af langbønne
  • Radicchiosalat medbagte løg/ hvidløg og butternutbønner i Persillepanade
  • Kartoffelsalat med krydderurter og Ristede mandler i estragonvinaigrette
  • Ovnbagte auberginer med artiskok og tomat
  • Fyldte svampe med hvidløgssugo

* Ost

  • To slags oste: f.eks. Økologisk Them Krystalost, samt emmentaler eller “Blomsterost” med druer, oliven eller figenbrød

Dessert

  • Panna cotta med syltede bær og vanille
  • Mousse au chocolat med creme cafe´og sprød Biscotti med orange

Brød

  • Italiensk brød til retterne

kr.350,00