Food By Heart ApS

  • April, Maj & Juni Quick View
    • Out of Stock
      April, Maj & Juni Quick View
    • April, Maj & Juni
    • DKK310.00
    • Tapasudvalg Lille krydderurte-blinis med stenbiderrogn og creme fraiche Dagens fisk bagt med krydderurter og små tomater Varmrøget laks med grønne asparges, salater og artiskok-creme Kokkens tapasvalg Små rosastegte mørbradbøffer med ærtepuré Stegt kalve "carpaccio" med nøddepesto Kartoffelsalat af nye kartofler med løvstikke eller estragonsenneps-dressing (kan fåes med creme fraice dressing) Vårsalat med årstiden grønt, kerner og balsamico-vinaigrette. Rabarbersymfoni: trifli, chokolade…
    • Select date(s)
  • Januar, Februar & Marts Quick View
    • Januar, Februar & Marts Quick View
    • Januar, Februar & Marts
    • DKK295.00
    • Carpaccio af laks med lang-peber, Baie Rouge, lime og gurkemeje-sugo Dagens fisk: F.eks. torsk, sej, lange eller brosme med små salater, bolsjebeder, krydderurter og Food by Heart dressing Perlehønebryst med persillesoufflé og svampe Gammeldaws oksesteg fra Grambogaard i egen flødesky sauce med paprika Kartoffelpuré med krystalost fra Them (varmes efter vejledning) Bønnesalat med feta i vinaigrette Sprøde mixed salater med…
    • Select date(s)
  • Juli, August & September Quick View
    • Out of Stock
      Juli, August & September Quick View
    • Juli, August & September
    • DKK345.00
    • Mini skaldyrs-cocktail med Bloody Mary-sugo Krabbe"kage" med piment-creme Spyd med ristet "dagens fisk" i citrus, hvidløg og persille Dyrecarpaccio med artiskok og salat Rosa kalvesteg i tynde skiver med svampesalat og krydderurter Kartoffelsalat i estragondressing med bønner Tomatsalat med fetacreme Vilde ris og perlebyg med ristede kerner og majs Symfonie af bær og chokolade med blomsterdrys
    • Select date(s)
  • Oktober, November & December​ Quick View
    • Oktober, November & December​ Quick View
    • Oktober, November & December​
    • DKK295.00
    • Ovnbagt Dagens fisk (Torsk, Lange, Sej, Brosme) med timian, skalotteløg og tang i krydderurte-panade, anrettet på perlebyg vendt i citrusolie-vinaigrette med edame-bønner og små salater Lille båd med skaldyrs-salat tilsmagt med dild og purløg Julesalat med "pulled duck" vendt i daddelbalsamico-vinaigrette med lang-peber og syltede havtorn Sprængt, saftig nakkekam med syltede beder og hvedekerne-salat Hjemmelavede frikadeller med hjemmesylt Kartoffelssalat med…
    • Select date(s)
Close Menu
×
×

Cart