Q & A

Her kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål som vi får, og finder du ikke svaret her, kan du skrive til os på info@foodbyheart.dk.


  


Er der en minimums-bestilling?

Ja, vi har en minimums-bestilling på 50 kuverter til Receptioner og 25 kuverter når det gælder Buffeter. Rettelser til din bestilling, skal senest være 5 hverdage før arrangement. Ved større arrangementer, f.eks.300 personer, er det vigtigt, at vi er i løbende dialog om antallet holder. Det kan justerest undervejs men man kan nedjustere indtil en uge før, og opjustere indtil to hverdage før.


  


Kan jeg få serveringspersonale med og behøver jeg det?

Ja du kan altid få personale med til servering og anretning. Timeprisen er kr. 300,- ex.moms og minimum er 4 timer. 

Vores receptioner og buffetter er oftest anrettet, så det blot skal sættes på buffetten, derfor kræver det sjældent en kok eller en tjener med ud, da maden er så klar, at der blot skal tages film af fadene. Vi anbefaler dog at man har personale til at soignere buffetten.

Ved anden type arrangement, kontakt os venligst pr. telefon.


  


Hvad koster det at få leveret maden?

Ved levering til København koster det kr.400,- ex.moms at få leveret maden, klar til at sætte på bordet. Vi leverer altid i praktiske stabelkasser, så det står stabilt på turen. Ved levering på kortere eller længere afstand, ring for pris af levering.

Afhentning af kasser og service koster kr. 200,- ex.moms. Der er altid mulighed for selv at afhente bestilt mad og derefter returnere det brugte service og kasser - det er helt op til jer.


  


Kan jeg leje tilbehør hos jer?

Ja vi forsøger altid at tilpasse os vores kunders ønsker. Vi er behjælpelige med, at henvise til samarbejdspartnere, med det som vi ikke selv har i huset. Se priser her.


  


Kan jeg købe drikkevarer hos jer?

Ja det kan du godt. Vi har et bredt sortiment af vine, øl og vand. Se priser her.


  


Kan I levere til et total-arrangement hvor I skal stå for det meste?

Ja, vi er specialiseret i store arrangementer generelt med tapas, buffeter eller receptioner, ofte med drikkevarer eller andet diverse tilbehør. Vi foretrækker at blive kontaktet for en dialog, for et specifikt sær-arrangement. Du ringer blot på 38105990 eller sender en mail til info@foodbyheart.dk.