Food By Heart ApS

Mad med sjæl
hver gang

Food by Heart er specialister i
Receptioner Tapasmenuer
Vegetarmenuer
Store events
Sund mad

 

Vores firmanavn fortæller allerede en del af historien:

 

“MAD MED HJERTET”
–  som med rette er vores dna og den røde tråd i alt, hvad vi gør.

 

“FOOD BY HEART”
– er specialister i Fingerfood-receptioner & Tapas-buffeter. Med mange års erfaring, kan vi bidrage til at gøre jeres event, reception, cocktailparty, studenterfest til en succes.  Hos os er der fokus på smagen, æstetikken, samt en fornuftig sammensætning af ingredienser, der klær hinanden. Vi er innovative og produktudvikler gerne til særlige begivenheder.

 

“DET SUNDE UNIVERS”
– her har vi i særdeleshed fokus på grøntsagerne og antioxidanterne, som netop nu fylder mere og mere i manges univers.

 

“ØKOLOGISKE RÅVARER”
– anvender vi også i større og større omfang. Vi ønsker med vores valg at bidrage til at skåne klimaet, til at give vores helbred sund næring uden tilsætningsstoffer, især igennem vores grøntsager.

 

“HJERTEVENLIGE”
– buffeter og receptioner, har vi leveret et utal af med fokus på stimuli af sanserne og med ønsket om at gøre en forskel, så man smager, dufter, ser, føler på hele sanserepetoiret, via krydderurteemulsioner og sprøde urter. 
I Food by Heart er vi desuden glade for at lave hjertevenlig mad, som helt naturligt indgår i vores produktion, massere af grøntsager i forskellige udgaver, olivenoliemarineringer samt diverse ”Pestoer/Sugo’er”.

 

“C02- VENLIGE BUFFETER”
– med denne buffet kan I få en totalløsning, hvor råvarerne er købt hos den nærmeste økologiske/ biodynamiske leverandør, hvor den leveres på miljøvenlig og bionedbrydelig materiale : træ, majs, palmeblade. Vi skræddersyer en tilpasset årstiden.

 

Annette Buch Petersen står bag Food by Heart.
Annette er uddannet tjener og kok på den velrenommerede Restaurant Gammel Åbyhøj, der på den tid (1989)
blev bestyret af Birthe Sandager og Arne Fusager, som nu driver køkkenskole i Provence.

Siden har hun arbejdet i England, Schweiz og Frankrig for endelig at virke i København. Køkkenet har adresse på
Hotel Villa Brinkly i Snekkersten, som Annette og hendes ægtefælle Erik driver sammen.

Ét udpluk af vores kunder

Close Menu
×
×

Cart